Lessloss

A Lessloss egy Litván cég, Kaunasból. A cégalapító Louis Motek (Liudas Motekaitis) zenész családból származik, már gyermekként sikeres zongorista, de később mégis inkább a szaxofon felé fordult – így játszott big-bandekben, nagyzenekarokban és népzenei formációkban egyaránt, majd egy stúdióban Pro Tools hangmérnökként vagy 10 évig. Itt ismerkedett meg a high-end világával, mely igen csak felkeltette érdeklődését. A másik tervező Vilmantas Duba villamosmérnök, mindig is érdeklődött a hangtechnika iránt. Litvániai és kaliforniai stúdiókban egyaránt dolgozott mint technikus – ám saját bevallása szerint mindig is az elektronikai alkotó munka jelentett számára a legnagyobb élvezetet. Már tíz éve tervez D/A konvertereket, hangstúdiók és audiofilek számára egyaránt. Így azután nem csoda, ha a LessLoss vezető mérnöki székében kötött ki. Amit kínál a cég portfóliója: DFPC (Dynamic Filtering Power Cable) Original és Signature sorozata, Firewall tápelosztó, Blackbody és egy Digitális kábel. Kevés termék, nagy szakértelem, rengeteg háttérmunka és kutatás, manufakturális gyártás! Igazi high-end!
 

Legfrissebb Hírek


Ünnepi nyitvatartás október, november
Ünnepi nyitvatartás október, november
Tovább >>>

Type-C kábelek az AudioQuest-től, itt vannak!
Az AudioQuest kínálatában immár Type-C csatlakozóvéggel szerelt USB kábelek is találhatók. Megérkezett hozzánk az első szállítmány, amely Forest, Cinnamon és Carbon szériákat is tartalmaz.
Tovább >>>

Hogyan szólnak a Neotech kábelei?
Az Audio & Vision Online meg akarta osztani olvasóival, hogy mi a különbség a különböző kategóriájú Neotech összekötő kábelei között?
Tovább >>>

Bemutatjuk

Lessloss Signature tápkábel Tovább >>>

Újdonságok - akciók

Blackbody, avagy a feketelyuk:

Tápegyeség álltal generált káros
hatásokat minimális szintre csökkenti,
valamint a külső EMI és RFI jeleket is
minimalizálja. 35 fokos szögben használva a leghatásosabb. Használható analóg - digitális rendszerekhez egyaránt. Tovább >>>